Cover
Belföld
Volner János: Teljes az egységfront a baloldalon
2019-01-0420:55
Országgyűlési képviselőkről, mint színészripacsokról, ócska botránypolitizálásról beszélt Volner János nemrég a sajtóban. Volner János, független országgyűlési képviselő az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: szégyellem, hogy a volt pártom, a Jobbik képviselői is Gyurcsány Ferenccel összefogva próbálják megszerezni a hatalmat.
Volner János kiemelte: a Mi Hazánk Mozgalom egyetlen képviselője sem vett részt ebben az összefogásban. A politikus leszögezte: a Mozgalom a Jobbikkal ellentétben nem fogja elárulni a szimpatizánsait. 

A képviselő elmondta, egyetértett a Jobbik néppártosodásával, azonban a baloldalra nyitással nem. Úgy fogalmazott: látni kell, hogy mindenkinek különböző felelősségi szintje van. Hozzátette: a Jobbik erős embereként az volt a feladata, hogy a párton belül végrehajtsa a nemzeti fordulatot és mérsékelje a balratolódást.
Az utolsó pillanatig kitartottam, de amikor azt láttam, hogy nem megy, akkor írtam egy levelet, amelyben közöltem, hogy a baloldallal össze kíván fogni a Jobbik jelenlegi vezetése és Soros György mozgatja a szálakat
- emelte ki.

Volner János hozzátette: később tárgyi bizonyítékokat tárt a közvélemény elé és lebukott a Jobbik jelenlegi vezetése.
Ők október elején azt mondták, hogy hazudok, a Jobbik soha nem fogna össze a baloldallal. Kettő hónappal a távozásom után teljes az egységfront a baloldalon és szomorúan kell, hogy bejelentsem: a Mi Hazánk Mozgalmat leszámítva nincs nemzeti ellenzéke Magyarországnak.
Az MTVA-székházban történteket megrendezett színdarabnak nevezte Volner. 
A politikusok nem ócska színészripacsnak szerződtek. Ők arra szerződtek, hogy a választóikat hitelesen, méltósággal és kellő szakmaisággal képviseljék.
Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ