Cropped landscape
Külföld
Sargentini is felszólal a következő ellenzéki tüntin
2019-01-0616:33
Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés jegyzője, Soros hű embere is ott lesz azon a brüsszeli (!) tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett keddre. Összenő, ami összetartozik. 
A keddi brüsszeli tüntetés szervezője a RED - Radikális Európai Demokraták nevű szervezet, amit Ujhelyi István szocialista EP-képviselő alapított. Ám a nevetséges nevű (Radikálisan európai? Radikálisan demokrata? Vagy szélsőbalos??) szervezet mellett ott lesz mindenki, aki csak számít! 

Képviselteti magát a Momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, és persze ne hagyjuk ki az EP zöld frakciójában ülő sztárvendéget, Judith Sargentinit sem!
A rendezvény kedden délután ötkor kezdődik, ITT lehet csatlakozni a Facebook-eseményhez egy kis mókázásért - teszi hozzá a 888.

Ha van valami, ami miatt aggódhat a kormány, akkor minden bizonnyal ez lesz az. Végre egy olyan tüntetés lesz, ami nem kizárólag a belpestieknek szól, ezen ott lehet mindenki, akinek elege van már. Lassan ideje figyelni az olyan politikusokra, akik a saját követeléseiket sem ismerik, és elindulni Oroszországba, mert kedden Brüsszelben kormányváltó hangulat lesz!

Most legalább világossá vált, miről is szól ez az egész... - jegyzi meg a portál.

888
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ