Cropped landscape
Sport
Kanadai-spanyol siker a Fast4 tenisztornán
2019-01-0716:53
Tenisz
A Fast4 elnevezésű bemutató tornán a Team Australia és a Team World csapata mérkőzött meg. Az ausztrálokat Nick Kyrgios és John Millman képviselte, míg a világ párosát Rafael Nadal és Milos Raonic. A mérkőzést végül 2:1-re a Team World nyerte. 
Az első mérkőzést Rafael Nadal és Nick Kyrgios játszotta, ahol az ausztrál rögtön a mérkőzés elején szettelőnybe került. A második játszmában egyenlíteni tudott a korábbi világelső. Az öt nyert pontig tartó döntő szettet végül az ausztrál nyerte, ezzel előnybe juttatva csapatát.
 
A második összecsapáson Raonic magabiztosan, 4-1-re húzta be az első játszmát Millman ellen. A folytatás ugyan szorosabbra sikeredett, de végül a kanadai 4-3-ra nyerte ezt a játékrészt és egyben a mérkőzést is.
 
A mindent eldöntő páros meccset Nadalék kezdték jobban, 4-1-re nyerték az első játszmát. A második szettben azonban hasonlóan meggyőző játékkal egyenlíteni tudott az ausztrál kettős. Az 5 pontig tartó döntő játékrészben az utolsó pont döntött. Ezt Raonic röptéjének köszönhetően a kanadai-spanyol kettős nyerte, így ezzel a meccs is az övék lett. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ