Cropped landscape
Belföld
Angard: Az ellenzék Brüsszelben Brüsszelt képviseli, nem a magyar érdekeket
2019-01-0921:49
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Közös EP-listát szorgalmazott a szocialisták elnöke, az ötlet viszont úgy tűnik, nem mindenkinek nyerte el a tetszését, sőt most már ő is azt mondta, várhatóan elmarad az együtt indulás. Van-e értelme a közös ellenzéki üzeneteknek egy pusztán listás választáson? Négy vitapartner: a pást baloldalán Nagy József és Závecz Tibor, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó és G. Fodor Gábor.
Sargentini felszólalása az ellenzék brüsszeli tüntetésén szimbolikus gesztus volt - véli Závecz Tibor. Ennek semmilyen hatása sincs a magyar belpolitikai viszonyokra, illetve az ellenzéki EP-lista kialakulására sem - hangsúlyozta a Závecz Research alapító ügyvezetője.

Gajdics Ottó szerint Sargentini felszólalása a bizonyítéka annak, hogy a májusi választás középpontjában a migráció áll. Világosan két részre osztható minden európai ország társadalma migránspártiakra és az illegális migrációt elutasítókra. 
Sargentini migránspárti, innentől kezdve a magyar ellenzék, amely őt használja szimbólumnak, egyértelműen migránspárti
- jelentette ki Gajdics Ottó. Hozzátette: a kampány elindult, és a kampányban még sokszor fogjuk látni, hogy hogyan használja az ellenzék azokat az európai politikusokat, akik eddig is segítettek nekik a hazaárulásban.  
Nagy József szerint Gajdics Ottó túloz, úgy látja, hogy senki sem akarja, hogy Európába ellenőrizetlenül millió számra kerüljenek be migránsok.

G. Fodor Gábor emlékeztetett: Sargentini a Soros-féle nyitott társadalom híve, annak a mozgalomnak szimbolikus alakja, amely elítélte Magyarországot. A hazai ellenzék ezt az embert tette meg a vezető szimbólumának - hangsúlyozta a Századvég Alapítvány elnöke.
Az ellenzék Brüsszelben Brüsszelt képviseli, nem a magyar érdekeket
- tette hozzá.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ