Cropped landscape
Sport
A kettős feladat kemény felkészülést követel a DVSC csapatától
2019-01-1015:31
Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a DVSC labdarúgócsapata. A Loki a bajnokság mellett a Magyar Kupában is érdekelt, így várhatóan kőkemény felkészülési időszak elé néznek Tőzsérék.
Egy könnyed átmozgató edzéssel kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra a DVSC játékosai. Az első napokban a keret egyik fele egészségügyi felméréseken vett részt, a másik része pedig a pallagi edzőközpontban tréningezett. Az együttesnek idén kevesebb ideje van a felkészülésre, hiszen már február első hétvégéjén bajnoki mérkőzést játszanak.
Szombaton játszunk edzőmérkőzést a szlovák Michalovce ellen és 19-én és 26-án pedig azt szeretnénk, hogy két-két találkozó kerüljön lebonyolításra, hiszen minden játékosnak szeretnénk minél nagyobb játékterhelést biztosítani
– nyilatkozta Herczeg András, a DVSC vezetőedzője.
 
Ami az átigazolásokat illeti, érkezőkről és távozókról egyelőre nincs hír, néhány tehetséges fiatal viszont felkerült az első csapathoz. Az együttes a harmadik helyen végzett az őszi idényben és a Magyar Kupában is bejutott a nyolcaddöntőbe.
 
A DVSC az első bajnoki mérkőzését február másodikán játssza hazai pályán az Újpest ellen, a Magyar Kupa szereplést pedig az Ajka otthonában kezdi meg február 20-án. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ