Cropped landscape
Belföld
Deutsch Tamás: Lesz egy Soros-lista és lesz egy Fidesz-KDNP-s nemzeti lista
2019-01-1007:09
Ha a magyar ellenzéknek a magyar polgárok és Soros György között kell választaniuk, akkor ők mindig Sorost választják – egyebek között így reagált az ECHO TV Jó reggelt című műsorának csütörtöki adásában Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője arra, hogy magyar ellenzéki politikusok Judith Sargentini EP-képvislővel együtt tüntettek kedden az Orbán-kormány ellen Brüsszelben. 
Deutsch Tamás szerint Soros György mindig felhatalmazva érzi magát arra, hogy egy nagyon radikális bevándorláspárti politikát próbáljon rákényszeríteni egész Európára. Úgy fogalmazott, tulajdonképpen Soros az atyamestere a bevándorláspárti európai politikának. 
A magyar ellenzék, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Párbeszéd politikusai kőkemény bevándorláspárti politikát folytatnak az Európai Parlamentben
– tette hozzá. 

A kormánypárti politikus emlékeztetett, a magyarországi ellenzék vezető politikusai, ha tehetnék, lebontanák a déli határt védő kerítést, soha nem támogatták a jogi határvédelem eszközeit, azokat a törvényeket, amelyek segítik megvédeni Magyarországot, nem támogatták azt az alkotmánymódosítást sem, ami jogi védelmet teremtett arra, hogy semmilyen Magyarországon kívüli döntéshozó ne kényszeríthesse a hazánkat arra, hogy illegális migránsokat kelljen befogadni. 
Ezen kívül minden fórumon támadják a Stop Soros törvényt, ami azoknak az állítólagos civil szervezetek tevékenységének próbál határt szabni, amelyek az illegális migrációt segítik. 
Deutsch Tamás szerint látható, hogy elindul a májusi európai parlamenti választások kampánya és nem történt más, minthogy Soros György a maga embereit, az általa szeretett pártokat csatasorba hívta az MSZP-től a Jobbikig. 
Közös bevándorláspárti tábor, közös bevándorláspárti zászló és az MSZP azon mesterkedik, hogy közös bevándorláspárti lista legyen. Lesz egy Soros-lista és lesz egy Fidesz-KDNP-s nemzeti lista
– jelentette ki az EP-képviselő.  

Nehéz Attila műsorvezető azon felvetésére, hogy Judith Sargentini azt állítja, szolidáris a magyarokkal, Deutsch Tamás kijelentette, ez az a szolidaritás, amiből egyetlenegy magyar sem kér, mert a Sargentini-féle szolidaritás valójában a magyar polgárok folyamatos támadása. Rámutatott, a holland EP-képviselő, aki Soros egyik legmegbízhatóbb politikusa, a maga pártatlanságát hangsúlyozta, amikor elkészítette a hazugságjelentését, most pedig az EP-választások közeledtével a magyar bevándorláspárti ellenzékkel tüntet Magyarország, a magyar polgárok ellen. 

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ