Cropped landscape
Belföld
Hidvéghi Balázs: A bevándorlás az EP-választás legfontosabb kérdése
2019-01-1019:58
Arról beszélt a Kormányinfón a miniszterelnök, hogy a bevándorlás kérdése a legfontosabb politikai kérdés nemcsak a közelgő EP-választáson, hanem hosszabb távon is - mondta Hidvéghi Balázs a Napi aktuálisban. A Fidesz kommunikációs igazgatója idézte: aki liberális demokratának vallja magát az európai politikai térben, az mind bevándorláspárti.
A politikus emlékeztetett: mi voltunk az első kormányzat, amelyik határozottan kimondta, hogy a migrációt meg kell állítani. Ezt példaként be is mutattuk azzal, hogy határkerítést építettünk a déli határra, mostanra pedig Olaszország a tengeri bevándorlási hullámot állította meg.
Az EU-t úgy lehet átalakítani, hogy egyre több intézményben kell többségbe kerülnie a bevándorláspárti erőknek. Ha az Európai Parlamentben megváltozik az arány, akkor ez hatással lesz a Bizottságra is - véli Hidvéghi Balázs.

Több baloldali újságíró kérdezte a miniszterelnököt a túlóratörvényről.
A baloldali erők ezt a kérdést ürügyként használják, hiszen még Gyurcsány Ferenc is azt mondta, hogy a hatalom megszerzéséről van szó, és ezért tüntetnek a legkülönfélébb módokon. A törvény a magyar gazdaság érdekét szolgálja
- szögezte le a kommunikációs igazgató.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ