Cover
Belföld
Karácsony Gergely bárki támogatását elfogadná
2019-01-1020:25
Elindult az ellenzéki előválasztás a főpolgármesteri címért, máris van egy programvita arról, hogy Horváth Csaba vagy Karácsony Gergely programja kiforrottabb. A Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta, jobb jelöltnek tartja magát, mint MSZP-s kollégáját. Hozzátette, bárki támogatását elfogadja, még a Jobbikét is. 
A szerdai Napi aktuálisban Horváth Csaba azt mondta, Karácsony Gergellyel szemben rutinosságát tudná kiemelni, ami előnyt jelenthet számára az előválasztás során. 

Karácsony Gergely azonban jobb jelöltnek tartja magát és abban bízik meg fogja nyerni az előválasztást, és az azt követő két lépést is. 
Azt gondolja Budapestnek változásra van szüksége és szerinte Tarlós István ezeket nem tudja elhozni. 

Velkovics Vilmos felvetette, ahhoz, hogy legyőzze Tarlós Istvánt, a jobboldalról is szüksége lesz támogatókra. Felmerül a kérdés, elfogadná-e a jobbikosok támogatását? Karácsony Gergely, úgy fogalmazott mindenki támogatását elfogadja, aki a programja mellé tud állni. 

A Jobbikkal kapcsolatban kiemelte, pont azok léptek ki a pártból, akiktől felállna a szőr a hátán. A mostani Jobbik viszont elfogadható partnerré vált számára- fűzte hozzá.
A BKK ügyében nemcsak Tarlós Istvánnal, de Horváth Csabával is vannak vitám – reagált a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje. 

Amikor én fővárosi képviselő lettem Zugló polgármestereként, akkor első napirendi pont volt a BKK szétszedése - mondta. Hozzátette, ő mindenképp erősítené a BKK-t.  

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ