Cropped landscape
Sport
Újabb sikereket érne el a Vidivel Elek Ákos
2019-01-1020:28
A labdarúgó OTP Bank Liga második helyén telelő MOL Vidi hosszabbított két kulcsjátékosával: Fiola Attilával és Stopirával, valamint szerződtette Elek Ákost. A 48-szoros válogatott középpályás még nagyobb sikereket érne el csapatával, mint korábban. 
Hat és fél év, közte két diósgyőri és három külföldi időszak után tért vissza a Vidihez Elek Ákos. A 48-szoros válogatott középpályás 2008 és 2012 között már játszott a fehérváriaknál, ahol tagja volt a klub első bajnoki címét szerző együttesnek, ráadásul a BL-ben ő lőtte az első Vidi-gólt. Így tulajdonképpen egy klublegenda tért vissza.
Azért azt, hogy klublegenda, kicsit túlzásnak érzem, de akár még lehetek is. Bízom benne, hogy így lesz. Nagyon szép éveket töltöttem el Fehérváron korábban, ami nagyon sikeres is volt. Itt lettem első osztályú labdarúgó, itt lettem válogatott, nyertünk bajnokságot, de azért én bízom benne, hogy a korábbi időszakhoz képest is, ez most egy még sikeresebb időszak lesz
- árulta el Elek az Echo TV-nek.
 
Azt nem hozták nyilvánosságra a felek, hogy mennyi időre szól a játékos szerződése, de Elek hosszabb távra tervez, aki elsősorban családi okok miatt igazolt haza.
 
A Vidi január 12-e és 26-a között Spanyolországban edzőtáborozik, ahol a tervek szerint több felkészülési meccset is játszik a csapat. A tavaszi szezont február 2-án otthon a Puskás Akadémia ellen kezdi a fehérvári együttes.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ