Cover
Sport
Argentína ellen kezdünk a vb-n
2019-01-1111:25
A dán-német közös rendezésű világbajnokságon a magyar válogatott célja az első hét hely valamelyikének elérése. Ez azt jelentené ugyanis, hogy olimpiai kvalifikációt vívhat a csapat. A Magyar Kézilabda Szövetségtől Juhász István volt Jó reggelt! című műsorunk vendége, aki egyértelmű győzelmet vár Argentína ellen. 
A 2019-es világbajnokság az olimpiai ciklus legfontosabb tornája, hiszen innen nyílik meg a kapu a jövő évi olimpiára. A világbajnok egyenes ágon kijut az ötkarikás játékokra, a 2-7. helyezettek pedig jogot szereznek a jövő tavaszi olimpiai kvalifikációs tornára. A magyar válogatott rövid felkészülési időszak után ma kezdi meg szereplését a vb-n, méghozzá Argentína ellen.
Sok kulcsjátékosát is elvesztette Argentína, ha gondolunk a friss győztes Montpellierre, Simonet egész félévben nem tudott játszani és a jobbátlövőposztján lévő játékosát is elvesztette, én azt gondolom...csak jóslás, hogy egy félidőn keresztül tudnak nekünk ellenállni. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott jobb és ezt bizonyítani is fogja a mai mérkőzésen
– mondta Juhász István.
 
A magyar férfi kézilabda-válogatott 18 órától játszik Argentína ellen, és a következő hét napban ötször lép pályára a világbajnokságon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ