Cover
Belföld
Informátor: Májusig kész a kormányellenes tüntetések akcióterve
2019-01-1121:09
A szombati demonstráción nemcsak az derült ki, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csak egy ürügy és valójában már a kormány megbuktatásáról van szó, hanem az is, hogy a szakszervezetek megfogadták, készítenek egy akciótervet májusig, melynek mentén folyamatosan tüntethetnek a kormány ellen. Az ECHO TV Informátor című műsorának stábja utánajárt, mi is a célja a tüntetést szervező szakszervezeteknek.
A szakszervezetek és vezetőik a szombati demonstráción olyan kormánybuktató felkiáltásokkal hergelték a tüntetőket, hogy még a balliberális politikusok is elismerően csettintettek.

Földiák András, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke el is szólta magát, hogy májusig kész a kormányellenes tüntetések akcióterve. Van egy nem elfogadott akcióterv május elsejéig, hogy mit fognak csinálni sorozatban.
Ha nem lesz megállapodás és semmi esély nincs arra, hogy valami megoldást találnak ennek a munkaidő szervezési intézkedésnek a visszavonására vagy erős enyhítésére, akkor május elsejéig akció fog akciót követni
- fogalmazott.

Minden jel szerint az ellenzéki újságírók után a tüntető szakszervezeteknek is elegük lett a balliberális pártok bénaságából és politikai szereplőkké léptek elő. A nagy szakszervezeti kormánybuktatás azonban nem mindenkinek tetszik. A Vasas Szakszervezet elnöke például nem kér a politikusokból. Balogh Béla, a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke elmondta: nem fogalmaztak meg semmi olyat, hogy rendszerdöntés.

A kormánybuktató akcióterv létezése Hidvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját sem lepte meg. Szerinte egészen az európai parlamenti választásokig olyan jelenetekre kell számítani, mint amiket decemberben és most, január elején is láthattunk.
Én erre készülök és erre lehet számítani. Az egy bevált módszere a Soros birodalomnak, hogy különböző utcai akciókkal, agresszióval és zavarkeltéssel igyekeznek nyomást gyakorolni egy törvényesen működő kormányzat ellen. Mivel az EP-választás sorsdöntő lesz a bevándorlás kérdésében, így a következő időszak egy intenzív kampányidőszak lesz
- emelte ki.
Falusi Vajk, a 888.hu publicistája is egyetért Hidvéghi Balázzsal. Szerinte azok a módszerek, melyek most megjelentek a tüntetések során, azok egyértelműen a Soros Györgyhöz és a hozzá kötődő, általa pénzelt civil szervezetek által megvalósított és vallott módszerek.
Ők bevallottan nem a társadalmi támogatottságot szeretnék megszerezni, hanem kárt szeretnének okozni.
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Informátor
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ