Cropped landscape
Sport
Milák szerint a tehetsége már nem lesz elég a vb-n
2019-01-1110:58
A világbajnokságon is érmet nyerne 200 pillangón Milák Kristóf. A tavalyi Európa-bajnokságon aranyérmes magyar versenyző kisebb megfázás után már a felkészülés második heténél tart. 
Sűrű éve volt a tavalyi Milák Kristófnak, aki a korosztályos és a felnőtt Európa-bajnokságról, valamint az ifiolimpiáról is aranyéremmel tért haza. Selmeci Attila tanítványa már második hete napi 12 km úszással készül az idei év fő versenyére.
Volt egy kis betegségem. Úgy gondolom, hogy az, amit mindenki elkapott mostanában. Ez a betegség engem is utolért, de sikerült kigyógyulni belőle. Most készülünk a nyári fő versenyre
- nyilatkozta az Echo Televíziónak az Európa-bajnok Milák Kristóf. 
 
Jövő péntektől Thaiföldön edzőtáborozik három héten át Milák Kristóf, aki tudja, hogy a vb-n az éremszerzéshez jobb időt kell majd úsznia az 1:52:71 percnél, amivel jelenleg a világranglistát vezeti 200 pillangón.
Nem lesz elég - úgy gondolom - már a tehetség, hogyha volt eddig, meg a jobb lábbal való felkelés, hanem már tényleg az a baj, hogy rendesen fel kell készülni, és nem fogják könnyen adni azt az aranyérmet
- fogalmazott a mindössze 18 éves Milák. 
 
A dél-koreai vizes világbajnokság medencés úszóversenyeit július 21. és 28. között rendezik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ