Cover
Belföld
Pimasz beszélgetésekre készül G. Fodor Gábor
2019-01-1107:43
Nyolcas címmel új műsor indul vasárnap estétől az ECHO TV-n. G. Fodor Gábor, az új műsor házigazdája az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának pénteki adásában elmondta, pimasz beszélgetésekre készül, nem a konfliktuson van a hangsúly, hanem arról van szó, hogy érdekes problémákról érdekes beszélgetések szülessenek. 
Az új műsorban szó lesz a migrációról, sajtószabadságról, illetve olyan témákról, amelyek érintik a globalizmus és a nemeztállamok konfliktusait. G. Fodor Gábor úgy fogalmazott, 
nem a csatakiáltásokról fog szólni a műsor, hanem arról, hogy vannak olyan kérdések, olyan mély problémák, melyek meghatározzák életünket, ezekről talán kevesebbet beszélünk olyan szemüveggel, ami nem a politikai csatakiáltások logikája. 
A műsor Nyolcas címe arra is utal, hogy nyolc idézet, állítás, bejátszás fogja tagolni a dinamikusnak ígérkező beszélgetéseket.

G. Fodor Gábor elmondta, a feladatra nem úgy készül, mint műsorvezetés, hanem mint beszélgetőtárs, célja, hogy „részt vegyen” a beszélgetésekben és kendőzetlenül ki lehessen mondani az igazságot.

A Nyolcas című műsor első adása vasárnap 19 óra 10 perckor kezdődik az ECHO TV-n

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV – A nemzet hangja – Jó reggelt! 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ