Cropped landscape
Sport
Spanyolországban készül a Vidi a tavaszra
2019-01-1110:52
A hét elején a bajnoki címvédő MOL Vidi FC labdarúgócsapatánál is megkezdődött a téli felkészülés a tavaszi idényre. Már a fehérváriakkal készül a frissen igazolt Elek Ákos is.
A Vidinél is elkezdődött a téli felkészülés. A fehérváriak szerződést hosszabbítottak a védelem két alapemberével, Fiola Attilával és Stopirával. Továbbá szerződtették a hat és fél év után visszatérő Elek Ákost. Juhász Roland szerint nagy segítség lehet a 48-szoros válogatott játékos.
Én örülök nagyon Ákos érkezésének, tudjuk, hogy milyen hasznos játékos. Remélem, hogy a mi csapatunk játékához is hozzáteszi a magáét
- nyilatkozta stábunknak Juhász Roland.
 
A székesfehérvári együttes második a tabellán, öt pont a lemaradása a Ferencváros mögött.
Egyszer játszunk még a Ferencvárossal, hogyha azt megnyerjük, akkor két pontot kell hozni a többi mérkőzésen. Nem lesz egyszerű, tavaly sem volt egyszerű, pedig akkor idézőjelben "csak" három pont volt a hátrány. De akkor is sikerült megfordítanunk, úgyhogy most is ez a cél
- árulta el a csapat kapusa, Kovácsik Ádám.
 
A Vidi január 12-e és 26-a között Spanyolországban edzőtáborozik, ahol a tervek szerint több felkészülési meccset is játszik a csapat. A tavaszi szezont február 2-án otthon a Puskás Akadémia ellen kezdi a fehérvári együttes.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ