Cropped landscape
Sport
Hétfőn indul az MNEB
2019-01-1216:49
e-sport
A sikeresen megrendezett Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, azaz MNEB selejtezője után már az alapszakasz áll középpontban. A Groupama Arénában tartott felkészítő napon a játékosok különböző előadásokon vehettek részt, ahol jogi, pszichológiai vagy éppen marketing tanácsokat kaptak a sikeres versenyzéshez. 
Rengeteg érdeklődő és figyelő szempár. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság felkészítő napjára sok induló kilátogatott a Groupama Arénába.
Hétfőn indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, úgyhogy azért gyűltünk össze, hogy az összes csapatot, illetve játékost informáljuk a legfontosabb dolgokról, amik a liga lefolyása szempontjából létfontosságúak lesznek számukra. Felkészítést kapnak a csapatok jogi szempontból, adózás szempontjából, és természetesen a játékszabályokat is megismerik
- mondta a Magyar E-sport Szövetség elnöke, Biró Balázs az ECHO TV-nek.
 
A verseny összdíjazása 15 millió forint, mely 5 játék pénzdíjazásában oszlik meg. Az alapszakasz után rájátszásban vesznek majd részt a továbbjutók és áprilisban, a döntőben kiderül, kik lesznek az első hivatalos E-sport magyar bajnokok hazánkban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ