Cropped landscape
Sport
Cél a nemzetközi kupaporond Kispesten
2019-01-1408:45
Már javában készül a Budapest Honvéd labdarúgócsapata a tavaszi szezonra. A Jó Reggelt-ben Supka Attila a kispestiek vezetőedzője elmondta, cél a nemzetközi kupaporondra való kijutás.
A negyedik helyről várja a tavaszi szezont a Honvéd labdarúgócsapata az OTP Bank Ligában. A kispestiek hátránya mindössze 1 pont a harmadik Debrecen mögött. Az együttes szerdán Törökországba utazik, ahol négy felkészülési mérkőzést játszik. Supka Attila vezetőedző elmondta, a bajnokságban és a kupában is szeretnének minél jobb teljesítményt nyújtani.
A célunk az, mint minden évben, szeretnénk kijutni a nemzetközi porondra. Hogy ez a bajnokságon keresztül vagy a kupán keresztül sikerül, én úgy gondolom, hogy mind a kettőben jó lenne jól szerepelni. A bajnokságban is ott lenni a kupaszereplést érő helyen és bejutni a kupadöntőbe, ez egy nagyon nagy eredmény lenne részünkről
- mondta Supka Attila a Jó Reggelt!-ben.

A Honvéd február 2-án a tavaszi szezon rajtján, rögtön a listavezető Ferencváros otthonában tehet egy újabb lépést a nemzetközi porond felé.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ