Cropped landscape
Sport
Csak egy párosunk jutott főtáblára
2019-01-1622:30
Asztalitenisz
A második napon további selejtezőkkel folytatódott Budapesten az asztaliteniszezők World Tour versenye. Sajnos azonban sok babér nem termett számunkra, csak a Bálint Bernadett–Nagyváradi Mercédesz kettős tudott főtáblára kerülni. 
Nagyváradi Mercédesz egyesben már a selejtező második körében kiesett a World Tour-versenyen. Pergel Szandrának a főtáblára jutáshoz a német kiválóságot, Petrissa Solját kellett volna legyőznie, ami most nem sikerült. Az első két szettet magabiztosan nyerte a német, a harmadikban és negyedikben ugyan Pergel még vezetni is tudott, de a kiesést nem tudta elkerülni és végül 11:3, 11:1, 11:8, 11:8-ra győzött ellenfele.
Az első két szett nagyon nehéz volt, ott nagyon nem éreztem a ritmusát. Utána kezdtem már megérezni, kár, hogy nem fordítva volt, hogy nem a második két szett volt az első két szett, mert azt gondolom, hogy akkor egy jobb mérkőzés lehetett volna
– mondta Pergel Szandra, Európa-bajnoki ezüstérmes asztaliteniszező.
 
Párosban Madarász Dóra és Pergel Szandra egy olasz kettős ellen játszott, nagyon szoros mérkőzésen végül 3-2-re kikaptak, így kiestek. A Bálint Bernadett–Nagyváradi Mercédesz duó viszont bejutott a főtáblára, miután 3-2-re legyőzték indiai ellenfeleiket.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ