Cropped landscape
Sport
Szász-Kovács Emese Peterdi Andrással folytatja
2019-01-1615:00
Szász-Kovács Emese Peterdi Andrással folytatja tovább. Kulcsár Győző szeptemberben bekövetkezett halála után a riói olimpiai bajnok párbajtőrvívó a fiatal edző irányítása alatt készül a 2019-es szezonra. 
Edzőtársból edző. Szász-Kovács Emese mellett Peterdi András is Kulcsár Győző tanítványa volt. Az olimpiai bajnok párbajtőrvívó számára nem is volt kérdés, hogy a még versenyzőként is aktív vívót kéri fel a közös munkára. A Vasas sportolója az Echo televízió Olümposz című műsorában beszélt döntése okairól.
Azt hiszem, hogy engem már nem kell megtanítani vívni, de Andris azért tudja, hogy milyen iskolát kaptunk. Ugye saját bőrén ő is elég sokszor tapasztalta, hogy mi az, amit kapunk nap mint nap egy-egy iskolában, és azért emberileg is nagyon jóban vagyunk. Ezért gondoltam azt, hogy talán ez egy jó edző-tanítvány kapcsolat is lehet
- nyilatkozta Szász-Kovács Emese az Echo televízió Olümposz című műsorában.
Peterdi Andrást meglepetésként érte Szász-Kovács Emese döntése, de nagy tervekkel vág bele a közös munkába.

Őt nem kell noszogatni vagy motiválni, mert pontosan tudja, hogy mit szeretne, mit akar elérni, úgyhogy ilyen szempontból nagyon könnyű a feladat. A másik részről pedig azért egy hatalmas kihívás vagy teher vagy nem is tudom, hogy mondjam, de nyilván egy borzasztóan nagy lehetőség is
- fogalmazott az új edző, Peterdi András.

Szász-Kovács Emese jelenleg kisebb sérüléssel küzd. Két héten belül kezdi a közös munkát új edzőjével. Az olimpiai bajnok párbajtőrvívó döntéséről bővebben beszélt az Olümposz című műsorunkban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ