Cropped landscape
Sport
Egyesben kiestek a magyarok, két páros viszont továbbjutott
2019-01-1722:09
Asztalitenisz
Mind a három magyar játékos vereséget szenvedett egyesben a budapesti asztalitenisz World Tour főtáblájának első fordulójában. Madarász Dóra és Majoros Bence esélyesebb riválissal szemben maradt alul, Póta Georgina viszont meccslabdáról kapott ki. 
Két magyar páros jutott a legjobb nyolc közé a budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen. A Szudi-Pergel kettős hongkongi ellenfelet vert meg vegyes párosban, míg a Póta-Ekholm duó román riválist győzött le női párosban.

Az esti programban női egyesben Madarász Dóra 0-3-ról még felállt, de végül portugál-kínai ellenfele győzött 4-2-re. Póta Georgina szintén nagy csatában, meccslabdáról szenvedett 4-3-as vereséget indiai vetélytársától.
Partiban voltam vele, megküzdöttem, két szettet is sikerült így visszahoznom, megfordítanom, hogy életben tartsam, hogy legyen 3-3. De igen, nekem volt meccslabdám, most az egy poén, tehát fej fej mellett mentünk végig a döntő szettben
– nyilatkozta az Echo Tv stábjának Póta Georgina.
 
Férfi egyesben Majoros Bence sem járt jobban, aki 4-0-ra kapott ki orosz ellenfelétől. A verseny pénteken délelőtt a párosok negyeddöntőivel folytatódik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ