Cover
Sport
Két párosunk már a nyolc között
2019-01-1716:26
Asztalitenisz
Megkezdődtek a főtáblás versenyek a budapesti asztalitenisz World Touron, ahol két magyar páros is a nyolc közé jutott! Póta Georgina a svéd Matilda Ekholmmal román ellenfelet vert meg női párosban, míg a Szudi Ádám-Pergel Szandra duó hongkongi riválist vegyes párosban. 
Négyből kettő! A Szudi Ádám-Pergel Szandra vegyes párosunk kezdte a napot, és kellemes meglepetésre 3-1-re legyőzte a honkongi Ho-Lee kettőst és a nyolc közé jutott. A Bálint Bernadett-Nagyváradi Mercédesz női páros már a főtáblára jutással nagy bravúrt hajtott végre, ahol azonban már nem bírt hongkongi riválisával. A nap legjobban várt mérkőzésén Póta Georgina a svéd Matilda Ekholmmal az oldalán, tanári játékkal verte 3-1-re a román Ciobanu-Diaconu kettőst.
Az első szettet leszámítva szerintem egyre jobban játszottunk és kezdtük megérezni a labdameneteket. Nekem azért nehézkes volt az első meccs ebben a főteremben, mert az első labdákat nagyon sokszor elhibáztam, tehát ezen javítani kell majd egyéniben
- értékelt riporterünknek Póta Georgina.
 
A délelőtti program végén az Ecseki Nándor-Szudi Ádám férfi párosunk az ukrán és horvát színekben versenyző Kou-Wei duótól kapott ki. Az esti programban az egyes számok jönnek.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ