Cropped landscape
Sport
Vereséggel debütált a Carlos Cabezas
2019-01-1821:22
Hiába tartotta magát nagyon sokáig a fehérvári csapat, a második félidő elején ritmust váltottak a kecskemétiek, ezzel pedig el is döntötték a mérkőzést. A végeredmény: KTE Duna Aszfalt-Alba Fehérvár: 94-79. 
A múlt heti két győzelem után a kék mezes Alba Fehérvár a Kecskemét otthonában is jobban kezdett, komolyabb előnyre azonban egyik csapat sem tudott szert tenni. A KTE többször is átvette a vezetést, az első negyedet mégis a Fehérvár húzta be 27-24-gyel. A folytatásban a Kecskemét sokáig futott az eredmény után, ám 3 perccel a nagyszünet előtt egyenlített, majd 50-47-nél már náluk volt az előny.
 
A harmadik negyedben szervezett játékának köszönhetően tovább növelte előnyét a házigazda, amely 17 pontos előnnyel fordult az utolsó felvonásra. A záró nyolc percben pedig már esélyt sem adott az Albának a fordításra és végül 94-79-re megnyerte a mérkőzést.
Hazai pályán megpróbálunk minden mérkőzést megnyerni. Ugye eddig csak a Szolnokot nem sikerült. Én úgy gondolom, hogy most tényleg jól játszottunk az egész meccsen, nem csak a második félidőben, úgyhogy reméljük, hogy ez kitart a jövőben is
- mondta Wittmann Krisztián, a KTE játékosa.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ