Cropped landscape
Sport
Egri Viktória nyerte a Budapest-bajnokságot
2019-01-2023:23
Sportlövészet
Egri Viktória nyerte női légpisztolyban a sportlövők Budapest-bajnokságát, ami Eb-válogatóversenyként is szolgált. A KSI sportolója az alapversenyben és a döntőben is magabiztosnak bizonyult. 
Vasárnap délután a Nemzeti Lőtéren rendezett Budapest-bajnokság, női légpisztoly versenyében az alapversenyben és a döntőben végig koncentráló Egri Viktória bizonyult a legjobbnak. A KSI versenyzője boldogan nyilatkozott a verseny után. 
Nagyon jól éreztem magam az alapverseny alatt, hiszen azokat a célokat, amiket kitűztem magamnak, meg tudtam valósítani és a mélypontjaimból egészen gyorsan ki tudtam jönni, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy így sikerült
– mondta Egri Viktória.
 
A februári indiai világkupán már olimpiai kvótát szerezne a magyar versenyző.
Szerencsés helyzetben vagyok, mert 18 évesen egyszer már sikerült, úgyhogy úgy gondolom, hogy ezzel előnyben vagyok a tapasztalat terén, mert már átéltem egyszer egy olyan versenyt, ahol kvótát szerezhettem
– folytatta a világbajnoki bronzérmes sportlövő.
 
A döntőben Sike Renáta végzett a második helyen. A két hét múlva sorra kerülő százhalombattai országos bajnokság lesz a harmadik, egyben utolsó válogatóverseny az Eb-re. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ