Cropped landscape
Sport
Otthon kapott ki a MAC, idegenben nyert a DVTK
2019-01-2023:18
A DVTK Jegesmedvék együttese hosszabbítás után 2-1-re nyert a HK Nyitra otthonában a szlovák jégkorongliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján. A MAC Újbuda viszont 5-0-s vereséget szenvedett az Érsekújvártól. 
A MAC Újbuda - Érsekújvár mérkőzésen a fekete mezes vendégek szereztek vezetést. Egy gyönyörű játék után Rucskay lőtt Bálizs kapujába. 3 perc múlva egy emberelőnyös helyzet után Pospisil passza találta nagyon üresen Urbant, akinek nem volt nehéz dolga. 0-2.
A második játékrészben hiába próbálkozott többet a MAC, gólt ismét a vendégek szereztek. Pospisil lőtt a jobb felsőbe. Az utolsó harmadban is csak vendég gól született. Hruska, majd fél perccel a vége előtt ismét Rucskay talált be, így 5-0-ás vereség lett a vége.
Nem voltunk elég jók ezen a mérkőzésen. Nem voltunk elég élesek. Volt egy-egy emberünk, aki kimondottan jól teljesített és volt egy-egy cserénk, vagy egy-egy periódusunk, amikor nagyon jók voltunk, de a csapat összessége a meccs egészében nem volt elég jó ahhoz, hogy ebben a ligában mi mérkőzést tudjunk nyerni
- értékelt stábunknak Majoross Gergely, a MAC Újbuda vezetőedzője.

A MAC Budapest így vereséggel hangolt a keddi Magyar Kupa döntőre, ahol a Fehérvár AV19 lesz az ellenfele.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ