Cropped landscape
Belföld
Bayer Zsolt megírta a bocsánatkérést Hadházy Ákosnak
2019-01-2106:23
Bayer Zsolt megírta azt a bocsánatkérést, amire a bíróság kötelezte azért, mert az ítélet szerint megsértette Hadházy Ákos személyiségi jogát. Az ECHO TV műsorvezetője a Bayer show vasárnapi adásában ugyanakkor elárulta, polgári engedetlenséget fog alkalmazni: az iratot letétbe helyezi egy közjegyzőnél és addig nem hozza nyilvánosságra, ameddig az országgyűlési képviselő nem kár bocsánatot Orbán Viktor miniszterelnöktől és nem határolódik el az O1G logótól, ami az ellenzéki politikusok és az őt táboruknak a közösségteremtő emblémájává vált. 
A múlt héten Bayer Zsolt pert vesztett Hadházy Ákos ellen, aki 2017-ben azért fordult a bírósághoz, mert állítása szerint g*cinek nevezte őt. Kollégánk a Bayer showban leszögezte, nem nevezte úgy a politikust, hanem az O1G-re utalva feltette a kérdést Szél Bernadettnek, mit szólna ahhoz, ha a Békemeneten egy „Hadházy g…, Szél Detti nyeli.” molinóval vonulnának végig a városon. 

A bíróság végül döntött: a kifejezés jelentős nyilvánosság előtti használata pusztán az érintett megalázását, emberi mivoltának sárba tiprását eredményezi és semmi mást nem akar jelenteni. 

Bayer Zsolt szerint, 

úgy tűnik, hogy az ellenzéknek mindenkit szabadon, következmények nélkül lehet nyilvánosan pocskondiáznia az országban. 

Emlékeztetett, Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa szerint az O1G szellemes, vicces és van egy közösségteremtő ereje. 

Ha az O1G szórakoztató és vicces, akkor miért nem kacagunk együtt? O1G és H1G! Miért nem mulatunk akkor együtt? – tette fel a kérdést Bayer Zsolt. 

A műsorvezető közölte, a Hadházy Ákosnak kötelezően megírandó bocsánatkérés elkészült, a napokban pedig letétbe helyezi egy közjegyzőnél. 


Ám mindaddig nem vagyok hajlandó közzétenni, ameddig az ellenzék nem kér bocsánatot a miniszterelnöktől és nem határolódik el az O1G logótól, ami egyébként az ő vállalt, szeretett, szórakoztató és mulatságos közösségteremtő emblémájuk. Ameddig ez alatt menetelnek, addig nem kérek bocsánatot 
– jelentette ki Bayer Zsolt, aki szerint az ellenzéki politikusok az O1G logóra fűzték fel a teljes létezésüket. 

Részlet a Bayer showból: 
ECHO TV - A nemzet hangja
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ