Cropped landscape
Sport
Az elődöntő a cél Budaörsön
2019-01-2214:34
Asztalitenisz
Pergel Szandra a hétvégén Szudi Ádám oldalán nyert ezüstérmet a budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen. Azonban nincs megállás számára, hiszen pénteken már a négy közé jutásért játszik a Budaörssel az ETTU Kupában. 
Pergel Szandra nem sokat pihenhetett a jól sikerült budapesti World Tour után. Ráadásul az utolsó napokban már betegséggel küzdött. Szerencsére a láza már elmúlt. Az orosz Kazany ellen ennek ellenére nehéz meccsre számít.
Van egy kínai játékosuk, akinek utána kérdeztünk és egy nagyon erős játékos. Az egyik nemzetközi versenyen találkoztam vele, de nagyon remélem, hogy ha esetleg a kínai játékos nyer is kettőt, az oroszokat meg tudjuk verni és akkor mi jutunk be a négy közé
- bizakodott Pergel.
 
Lovas Petra szerint a budaörsiek mellett szólhat a rutin és a csapategység is.
Nagyon szeretnénk bejutni a négy közé. Szeretnénk érmet hozni. Elsőre, amikor meghallottuk, hogy az oroszokkal játszunk, akkor nagyon örültünk, hogy ez jó sansz, de amikor részletesebben megnéztük a játékosokat, akkor belegondoltunk, hogy bizony ez nagyon nehéz kör lesz
- mondta Lovas Petra stábunknak.
 
A Budaörs-Kazany ETTU kupa negyeddöntő első mérkőzését pénteken este 18 órától rendezik a budaörsi Városi Sportcsarnokban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ