Cropped landscape
Sport
Utolsó másodperces góllal mentett pontot a Fradi
2019-01-2221:48
Az utolsó másodpercben mentett pontot a Ferencváros. A vízilabda Bajnokok Ligája 7. fordulójában a magyar csapat 8-8-as döntetlent ért el az olasz Brescia ellen, így a harmadik helyen áll csoportjában. 
A mérkőzést a fehér sapkában játszó Ferencváros kezdte jobban, ugyanis Younger góljával a magyar csapat szerezte meg a vezetést. Ezután két olasz találat következett, melyre Vámos két góllal válaszolt, így az első negyed 3-2-es Fradi előnnyel zárult. Az 5-4-es félidei hazai vezetést Younger állította be emberelőnyből. A fordulást követően a vendégek ledolgozták hátrányukat, ennek köszönhetően az utolsó negyed 6-6-os döntetlennel kezdődött. A záró etap magyar szempontból borzasztóan alakult, a Brescia kétszer is betalált Vogel kapujába. Varga Zsolt együttese azonban Kállay révén szépített, majd az utolsó másodpercben Mitrovic találatával pontot mentett a Komjádi uszodában.
Úgy gondolom, hogy talán egy kicsit, így ha lehet ilyet mondani, belealszunk az utolsó negyedbe, legalábbis más magyarázatot én nem tudok adni rá. Mivel el tudnak lépni két góllal, ezen kell dolgoznunk
- mondta Vámos Márton az Echo Tv-nek.
 
A vége Ferencváros - Brescia 8-8, ezzel a magyar együttes harmadik helyen áll csoportjában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ