Cropped landscape
Sport
Húsz pedagógust és tizenhat iskolát díjaztak
2019-01-2317:17
Pedagógusokat, iskolákat és rendező szervezeteket jutalmazott a Magyar Diáksport Szövetség. A nyerteseket a Diákolimpia elmúlt tanévének országos döntőin elért kimagasló eredményeikért díjazták. 
A Magyar Diáksport Szövetség idén ötödik alkalommal részesítette elismerésben azokat a pedagógusokat és intézményeket, akik kimagasló eredményeket értek el a versenysorozatban. Összesen négy kategóriában kerültek díjazásra a legjobbak. Elismerték a legeredményesebb testnevelő tanárokat és iskolákat egyaránt. Utóbbi kategóriában az általános, közép- és a kisiskolák között is jutalmazták a legjobbakat.
Magasan a legnagyobb országos elismert tanulmányi verseny vagyunk. S mivel 10 többletpontot ad a felsőoktatási felvételi eljárás során, ezért ez is nagyon-nagyon motiváló a fiatalok számára, másrészt pedig, mivel a testnevelő tanárok azok, akik a gyermekeket felkészítik és utána viszik az eseményekre, nekik meg egy óriási motiváció, mivel az intézmények is nagyon-nagyon figyelik, hogy ki az, aki melyik osztállyal, melyik sportban, melyik osztállyal, milyen eredményt tud elérni
- nyilatkozta Balogh Gábor a szövetség elnöke az Echo Tv-nek.
 
A díjátadón a junior világbajnok kézilabdázó Háfra Noémi is jelen volt, aki a becsületes játék, az az a Fair Play díj nyertesének adta át az elismerést.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ