Cropped landscape
Sport
Távol az olimpia
2019-01-2321:20
Nem sikerült az ötgólos vereségen belül maradni Norvégia ellen, így mivel Egyiptom legyőzte Tunéziát, a magyar csapat a 10. helyen zárta az Európa-bajnokságot. 
Sajnos 9 góllal kikapott a magyar válogatott. Norvégia-Magyarország a világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában 35-26. Ez azt jelenti, hogy a magyar együttes számára véget ért a torna és a 10. helyen zárja a vb-t. Ezzel az olimpiai selejtezős szereplés nagyon távol került Nagy Lászlóék számára, ehhez jövőre jó szereplés kell az Európa-bajnokságon, illetve a vb-ről úgy juthatnak ki a mieink az olimpiai selejtezőre, ha Brazília és Egyiptom is megnyeri a kontinenstornát. 
Látjuk a hibákat, már ilyen rövid idő alatt, amit lehet látni, hogy ez a támadás-védekezés csere, ami sajnos végig jellemezte a játékunkat a világbajnokságon, ezt egy ilyen csapat ellen nem tudjuk megcsinálni sajnos. Sok játékosunkat csak támadásban tudjuk szerepeltetni, vannak sokan, akik csak védekeznek. Tehát ezen az átmeneten majd változtatni kell a későbbiekben, hogyha előrébb szeretnénk lépni
- nyilatkozta Csoknyai István társ szövetségi kapitány az Echo TV-nek a mérkőzés után.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ