Cropped landscape
Sport
Egy góllal kapott ki az OSC az elődöntőben
2019-01-2408:15
A férfi vízilabda Európa Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az OSC a montenegrói Jadran otthonában 11-10-es vereséget szenvedett. A párharc visszavágóját február 27-én rendezik. A Bajnokok Ligájában a Szolnok otthon nyert a Mladost Zagreb ellen, míg az Eger a Crvena Zvezda vendégeként győzött 13-12-re. 
A mérkőzést a hazai medencében játszó Szolnok kezdte jobban. Bátori és Zalánki is betalált, Alekszics pedig duplázni tudott, míg a sárga sapkában játszó horvátok csak az utolsó percben tudtak szépíteni. 4-1-es első negyed után, a másodikban elkezdett felzárkózni a zágrábi csapat és 3-2-re hozta a játékrészt.
 
A folytatásban habár a horvátok kapaszkodtak, a Szolnok 2 gólos különbségen tartotta ellenfelét, ráadásul úgy, hogy a negyed felénél Zsivko Gocics piros lapot kapott, így a lelátóról nézte tovább a mérkőzést. A negyedik játékrészben sikerült 4 góllal ellépnie a Szolnoknak. Végül 11-8-ra nyert a hazai csapat. A Tisza-partiak ezzel fontos három pontot szereztek, mert megelőzték riválisukat és feljöttek a továbbjutást jelentő 4. helyre.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ