Cropped landscape
Sport
Babos Tímeáknak nem sikerült a címvédés
2019-01-2516:48
Tenisz
Babos Tímeáék párosa két szettben elveszítette a finálét. Babos a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:3, 6:4-re kapott ki egy ausztrál-kínai kettőstől, de az idei szereplés miatt sem kell szégyenkezniük. A junioroknál viszont a 17 éves Nagy Adrienn a japán Kavagucsival megnyerte a döntőt, és ausztrál bajnok lett!
Nem sikerült a címvédés, Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán 6:3, 6:4-re kikapott a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál-kínai duótól az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében. A második kiemelt magyar-francia kettősnek nem ment igazán, sajnos főleg Babosnak nem, a saját közönsége előtt idegesen játszó Samantha Stosur viszont – egyedüliként a négy teniszező közül – valahogyan az összes adogatójátékát megmentette, és az előzetesen esélytelenebbnek ítélt ausztrál, japán pár két szettben győzött.
Voltak periódusok, amikor jobban játszottunk, de pont nem egy időben. Volt, hogy én játszottam jobban, volt, hogy Kiki, de egy időben nem tudtunk jól játszani. Ezt talán a bréklabdák is mutatják, hogy mennyi volt és milyen keveset tudtunk kihasználni
- értékelt Babos a meccs után.
 
Férfi egyesben Novak Djokovics mindössze négy gémet veszített el az érezhetően lámpalázas Lucas Pouille ellen, és Rafael Nadallal vívhatja vasárnap a finálét. Ha Djokovics győz, hetedszer lenne bajnok Ausztráliában, összesen a 15. Grand Slam-győzelmét aratná, és sorozatban a harmadik nagy tornán diadalmaskodna.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ