Cropped landscape
Sport
Kezdődik a BL középdöntője
2019-01-2516:46
Nehéznek ígérkező feladat vár a hétvégén a Győri Audi ETO KC-ra. A női kézilabdázók számára elkezdődik a Bajnokok Ligája középdöntője, amelynek első fordulójában a szintén a négyes döntőbe vágyó Bukarest lesz a győriek ellenfele. 
Rangadóval kezdi a Bajnokok Ligája középdöntőjét a Győri Audi ETO KC. Szombaton az a Bukarest látogat Győrbe, amely szintén a Final Four részvétel egyik várományosa. 
Jó lesz hazai pályán egy ilyen hőfokon játszani. Azt nem tudom, hogy mi lesz a mérkőzés végkimenetele, szerintem mindkét csapat nyerni szeretne. Nekünk hazai pályán azért valamelyest könnyebbség
- mondta Bódi Bernadett, a Győr szélsője.
 
Bár a vendégektől Kurtovic és Neagu személyében két kulcsjátékos is hiányzik, Győrben egyáltalán nem számítanak könnyű meccsre, hiszen világsztárok egész sora áll majd velük szemben. 
Nagyon komoly energiákat mozgósítunk, hogy a védekezés is koncentráltabb legyen. Nagyon jó és szerencsére minden poszton tudunk úgy cserélni és pihentetni játékosokat, hogy támadásban és védekezésben is mindenki a pályán kell maradjon. Hosszú távon úgy gondolom, hogy ez az út a jó
- mondta Danyi Gábor, a győriek vezetőedzője.
 
A találkozó szombaton este fél nyolckor kezdődik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ