Cropped landscape
Sport
Negyeddöntő az ETTU-kupában
2019-01-2522:11
Asztalitenisz
Győzött, ha nem is könnyen, hiszen szinte minden meccs ötjátszmás volt. Az orosz Kazany elleni negyeddöntős párharc első mérkőzésén Budaörs - Kazany 3-2. 
A szürke mezes Budaörsnél Pergel Szandra játszotta az első mérkőzést az ETTU-kupa negyeddöntőjében. Nehezen melegedett be a héten kis megfázással küzdő magyar asztaliteniszező, de döntő szettben 3-2-re sikerült nyernie Anna Blazskóval szemben. A második találkozón Fazekas Mária is döntő játszmára kényszerült Antonyina Szaveljeva ellen, de hiába hárított 5 meccslabdát is, végül 3-2-es vereséget szenvedett. 1-1 után Lovas Petra következett - és természetesen egy újabb ötjátszmás mérkőzés, ám Lovasnak helyén volt a szíve, és ismét előnyhöz juttatta a Budaörsöt. Pergel Szaveljeva ellen aztán újabb ötjátszmás meccset vívott, de a végén az orosz lány örülhetett, Fazekas és Blazsko összecsapása döntött - és ezen a Budaörs legalább a hazai összecsapást 3-2-re behúzta. 
Lovas Petra volt Oroszországban versenyen, úgyhogy ő tudott infókat róluk. Én úgy készültem, hogy ez egy borzasztóan nehéz mérkőzés lesz, de annál sokkal nehezebb volt
- nyilatkozta Fazekas Mária Európa-bajnok asztaliteniszező az Echo Tv-nek.
 
A negyeddöntő visszavágóját a Budaörs február 9-én játssza Kazanyban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ