Cropped landscape
Sport
Könnyed miskolci győzelem az UVSE ellen
2019-01-2617:28
A férfi vízilabda ob I 10. fordulójának nyitómérkőzésén a fővárosi UVSE a Miskolcot fogadta a Komjádi uszodában. A mérkőzést a vendégek simán, 16:5-re nyerték.  
A Miskolc csapata rögtön az elején ellépett, zsinórban 4 gól lőtt, a hazaiak csak 18 másodperccel a negyed vége előtt szépítettek. A mérkőzés hátralevő részében is tovább meneteltek a sötét sapkás vendégek, lőtték az akciógólokat, habár a válogatott Nagy Ádámot a 2. negyed elején kiállították végleg cserével, amelyet ő maga sem értett.
Mint minden meccs előtt, most is bemaszíroztattam magamat, a gyúrónk le is mosott szappannal. Kihívott a bíró az első negyed után, azt mondta, hogy rendben van, mossam le magam és mehetek játszani, de a túloldali játékvezető úgy döntött, hogy nem játszhatok
- nyilatkozta csatornánknak a miskolci játékos.
 
Az UVSE próbált kapaszkodni, de így is kijött a két csapat közötti különbség.
Sajnos a két csapat között ekkora különbség van. Bármennyire is azt gondoltuk, hogy azért tavaszra valamennyire fel tudunk zárkózni, de érezhetően jóval erősebbek még fizikálisan nálunk. Nem nagyon volt esélyünk tulajdonképpen a mérkőzés során. Labdákat ugyanúgy elveszítettük mezőnyben, mint Miskolcon, illetve ugyanúgy nem tudtunk közel menni támadásokban, beállni centerben. Úgyhogy hát még van min dolgozni
- mondta az UVSE edzője.
 
A Miskolc végül 16-5-re megnyerte a mérkőzést. A következő héten a válogatotté lesz a főszerep, a csapat Németország ellen száll vízbe kedden.  
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ