Cropped landscape
Sport
A dobogó a cél Újpesten
2019-01-2819:19
Felemás edzőtábor után ugyan, de nagy reményekkel várja az Újpest a tavaszi szezont és annak kezdetét. A lilák elsőként egy fontos mérkőzéssel kezdenek, hiszen a jelenleg harmadik Debrecenhez látogatnak. 
Nem volt kegyes az időjárás az Újpest csapatához mostanában. A törökországi edzőtáborban emiatt el is kellett halasztaniuk utolsó barátságos meccsüket. A csapat mestere, Nebojsa Vignjevics érthetően elégedetlen volt a téli felkészüléssel.
Az alapozás nem éppen úgy sikerült, ahogy elterveztük, a rossz idő miatt többször az edzéseink is elmaradtak, nem is beszélve a Hajduk Split elleni meccsről. De mit tudunk csinálni? Amennyi munkát lehetett, elvégeztünk, remélhetőleg nem lesz gond a játékosok kondijával és sikeresek leszünk
- mondta a szerb vezetőedző.
 
Az Újpestnél egyértelmű cél a dobogó elérése és a nemzetközi kupaindulás kiharcolása, ehhez fontos lépés lenne a Debrecen legyőzése.
A Debrecen egy nagyon jó csapat. Nehéz bármit is mondani, hogy mire számítok, hiszen nagyon sok múlik azon, hogy kinek hogy sikerült a felkészülés. Én bízom a csapatban, bízom abban, hogy meg tudjuk valósítani azt a taktikát, amit majd a héten begyakorlunk. Tavaly is elhoztuk a 3 pontot, remélem most is el fogjuk
– mondta Novothny Soma.
 
Az Újpest - Debrecen mérkőzést szombaton az OTP Bank liga első "tavaszi" fordulójában játsszák.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ