Cropped landscape
Sport
Bravúr kell a továbbjutáshoz
2019-01-2920:20
Nehéz helyzetből várja a Szekszárd a női kosárlabda Európa-kupa második fordulójának visszavágóját. Gereben Líviáék a Lengyelországban összeszedett 17 pontos hátrány ellenére sem adják fel a továbbjutás lehetőségét. 
Bravúr kell a továbbjutáshoz a Szekszárdnak, de nem lehetetlen feladat. A szerdai mérkőzésen már a közönség buzdítását is felhasználva, mindenki egy célért fog harcolni. 
Szerintem máshogy ez nem vihető véghez, hogy 18 ponttal nyerjünk, mint hogy úgy megyünk fel, hogy tényleg mindent megteszünk, szívünket-lelkünket kitesszük a pályára, kijavítjuk a hibákat és oroszlánként fogunk küzdeni
- nyilatkozta stábunknak Gereben Lívia.
 
A csapatnál több játékos is vírusos betegséggel küzd, ami megnehezíti a szekszárdiak dolgát, ennek ellenére mindent megtesznek a továbbjutásért.
Nem szerencsés az egész helyzet, de én azt hiszem, hogy tettünk már csodát ebben a csarnokban, van egy nagyon jó közönségünk, nagyon jó szurkolótáborunk, tudunk kosárlabdázni, ez nagyon fontos
- mondta Djokics Zseljko.
 
Az Atomerőmű Szekszárd-Artego Bydgoszcz Európa-kupa nyolcaddöntő visszavágóját szerdán 18 órától rendezik a szekszárdi városi sportcsarnokban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ