Cropped landscape
Sport
Győzelemmel rajtolna az MTK
2019-01-2915:38
Összesen 21 napos törökországi edzőtábor után ismét itthon készül az MTK labdarúgócsapata az NB I tavaszi rajtjára. Torghelle Sándorék szombaton a Paks ellen győzelemmel szállnának harcba a dobogóért. 
3 győzelem, 3 vereség. Felemás mérleggel zárta az MTK labdarúgócsapata a törökországi edzőtábor felkészülési mérkőzéseit. Igaz, az első héten Feczkó Tamás együttese legyőzte a Trabzonsport is. A munka a héten már itthon, műfüvön folytatódik. 
Az volt a terv, hogy az edzőpályánk elkészül, ahogy ígérték, de nem készült el különböző okok miatt, így nem marad más sajnos, amit szerettünk volna elkerülni az egész felkészülés során, hogy műfűre kelljen jöjjünk. Bajnoki mérkőzés előtt ez nem túl ideális
- nyilatkozta Feczkó Tamás, az MTK vezetőedzője az Echo Tv-nek.
 
A Paks legutóbb hazai pályán 3-0-ra nyert az MTK ellen, így a kék-fehérek szeretnének visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogja ingyen odaadni nekünk a győzelmet a Paks. Azt kell, hogy mondjam, ha odatesszük magunkat, tudjuk játszani a saját magunk játékát, amit ősszel is már megmutattunk, akkor szerintem nem lehet probléma
- mondta Torghelle Sándor.
 
Az NB I tavaszi idénye szombaton 14 órakor rajtol az MTK-Paks találkozóval, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ