Cover
Belföld
Angard: Sneider Tamás botránya nincs hatással a Jobbikra
2019-01-3021:44
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Milyen hatással lehet a Jobbikra, illetve az összellenzéki összefogásra a Sneider Tamás körüli botrány? Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.
Tóth Csaba a kutatásokat nézve úgy látja, nem nagyon van hatása Sneider Tamás botrányainak a Jobbikra. Závecz Tibor hozzátette, a többi ellenzéki párt politikusa megpróbálja rátolni és a Jobbik belügyének tekinteni. Megjegyezte, nagyon nehéz helyzetben vannak az ellenzéki pártok, 

nem akarom őket felmenteni, oldják meg ezt az együttműködést, ha pedig nem sikerül, akkor nem lesz
- mondta az összellenzéki összefogásról. 

Ezzel összefüggésben G. Fodor Gábor azt mondta, 

nem is értem miért politikai összefogásról beszélünk. Az én felfogásomban ez egy politikai szerelmi költészet. Méghozzá azért, mert a baloldal vaknak mutatkozik a Jobbik nácizmusával szemben.

Gajdics Ottó úgy fogalmazott: borzasztóan gyalázatos dolgok derülnek ki a Jobbikról szinte napról napra.  Annál nagyobb gyalázat nincsen, hogy a magyarországi balliberális ellenzék még mindig össze akar fogni a Jobbikkal. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ