Cropped landscape
Sport
Fehér Miklós emlékkiállítás nyílt Győrben
2019-01-3021:46
Időszaki kiállítást nyitottak Győrben Fehér Miklós emlékére. Az egykori válogatott labdarúgó relikviáinak egy részét láthatóvá tették a csatár halálának 15. évfordulója alkalmából. A tervek szerint egy állandó tárlattal is szeretnének megemlékezni a győri sportolóról.
A fiatalon elhunyt labdarúgó, Fehér Miklós emlékére nyitottak kiállítást az ETO stadionban, Győrben. A 24 évesen eltávozott csatár pályafutását mezekkel, megnyert díjakkal és egyéb relikviákkal mutatja be nevelőegyesülete és családja. Szabó Ottó, az ETO FC Győr jelenlegi edzője még a pályán is egyengette a játékos pályafutását.
Olyan mennyiségű anyag és olyan minőségű anyag gyűlt össze, akár az emléktárgyakat mondjuk, mezek, dresszek, újságcikkek, hogy azért ez egy átfogó képet ad a karrierjéről, az életéről. Tehát egy színvonalas kezdeményezés ez
- mondta Szabó Ottó, az ETO FC Győr edzője.
 
A kiállítást aktív sportolók is látogatják rendszeresen. Az NBII-es labdarúgó bajnokságban szereplő Gyirmót FC Győr játékosai is megnézték a nem mindennapi gyűjteményt, ahol egy igazi példakép életébe tekinthettek be.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ