Cropped landscape
Sport
Nagy Adrienn már a jövőre koncentrál
2019-01-3014:00
Tenisz
Kapros Anikó és Piros Zsombor után Nagy Adrienn a harmadik magyar junior korú teniszező, aki nyerni tudott Melbourne-ben a korosztályos Australian Openen. Az MTK 17 éves sportolója a sikert követően már a Fed-kupára fókuszál, ugyanis behívót kapott a válogatott keretbe.
Nagy Adrienn remekelt Melbourne-ben a korosztályos Australian Openen. A fiatal teniszező egyéniben a nyolcaddöntőig jutott, míg párosban a japán Kavagucsi oldalán megnyerte a leány páros döntőjét. Az fiatal sportoló elégedett eddigi teljesítményével, de tudja sok munka vár még rá.
Egy nagyon nagy visszajelzés igazából arra, hogy az eddigi munkám az egy kis mértékben kifizetődött, és hogy tényleg ott vagyok a világ elején legalább párosban, de ez nem garancia arra, hogy profi szinten is ott leszek, úgyhogy megyünk tovább, dolgozunk és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő
- nyilatkozta Nagy Adrienn az Echo Tv-nek.
 
A munka pedig annyira kifizetődött, hogy Adrienn behívót kapott a Fed-kupa keretbe is.
Most a Fed-kupára fogok menni, úgyhogy ez egy nagyon nagy élmény lesz remélem. Esetleg párosban vagy valahol be tudok majd mutatkozni ott is. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ott játszhatok
- folytatta Adrienn.
 
Nagy Adrienn a Fed-kupát követően az Országos Bajnokságon, majd a WTA kvalifikációján is indul, ahová szabadkártyát kapott.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ