Cover
Külföld
Nacsa Lőrinc: Ez lesz az eddigi legsorsdöntőbb európai parlamenti választás
2019-01-3120:45
Amit tegnap láttunk, az a brüsszeli kapuzárási pánik egy újabb fejezete volt, egy nagy érdeklődést nem hozó bevándorláspárti kampányesemény - így foglalta össze a szerdai Magyarország jogállamiságáról szóló brüsszeli vitát Nacsa Lőrinc az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A KDNP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, ugyanazokat az unalomig ismert bevándorláspárti mondatokat hallhattuk a körülbelül húsz fő előtt zajló vitában.
Nacsa Lőrinc kiemelte: az Európai Parlamentnek 751 képviselője van, ebből körülbelül húsz fő volt jelen a szerdai vitán.  Mint mondta: ez az érdeklődés övezte ezt a bevándorláspárti szeánszt, ahol újra és újra elmondták, hogy Magyarországon veszélyben van a jogállam, veszélyben vannak bizonyos európai értékek, azt azonban senki nem tudta megmondani, hogy melyek ezek.

Hozzátette: magyar emberek világosan elmondták az álláspontjukat: nem kívánnak bevándorlóországgá válni, és nem akarják támogatni a brüsszeli bevándorláspárti javaslatokat.

A képviselő elmondta: végtelenül veszélyes javaslatok kerülnek elő a bizottság újabb bevándorlást segítő fiókjából, 
ilyen a Soros-szervezetek támogatásának a megháromszorozása, vagy éppen a legális migrációs csatorna gondolata. 
Nacsa Lőrinc sorsdöntőnek nevezte a májusi európai parlamenti választásokat. Szerinte amíg a bevándorláspárti ajánlatot az elmúlt évek rossz európai bizottsági politikája és az európai parlament rossz döntései jellemzik, addig a másik oldalon Európa megőrzése, az európai családok segítése és a keresztény kultúra megvédése a cél. 
Hozzátette: a brüsszeli bevándorláspárti többség fél kiállni a választói elé, hiszen korábban nem kérdezték meg az emberektől, milyen Európát képzelnek el, vagy hogy milyen bevándorláspolitikát szeretnének. 


Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ