Cropped landscape
Sport
Nehéz feladat vár a Budapest Honvédra
2019-01-3117:24
Másfél hónap szünet után a hétvégén folytatódnak a labdarúgó OTP Bank Liga küzdelmei. Ráadásul rögtön egy rangadóval, ugyanis összecsap a Ferencváros és a Budapest Honvéd. A kispesti csapat pozitív előjelekkel várja az összecsapást, hiszen vezetőedzőjük szerint jól sikerült a téli felkészülés. Supka Attila hozzátette, hogy nehéz dolguk lesz a Fradi ellen, hiszen sok sérült játékosuk van. 
Továbbra is a magyar bajnoki harmadik hely megszerzése a fő célja a Budapest Honvédnak. A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján bemutatta két új játékosát, a grúz Zakaria Beglarisvili-tés az algériai belső védőt, Mohamed Mezghrani-t, aki Baráth Botond helyére érkezett.
 
A piros-feketéknek jól sikerült a téli alapozás és erős csapatok ellen sikerült jó felkészülési mérkőzéseket játszaniuk. Supka Attila együttese szombaton, a Ferencváros otthonában kezdi meg a tavaszi szezont. A vezetőedző nehéz mérkőzést vár a zöld-fehéreknél, ugyanis csapatában sok sérült játékos volt.
Rengeteg beteg játékos, sérült játékos van most a keretben, de megpróbáljuk a legjobb 11 játékost a pályára küldeni a hétvégén. Én úgy gondolom, hogy ha azokat a dolgokat, amiket meg tudunk valósítani a felkészülési mérkőzés alatt, tudjuk alkalmazni a Ferencváros ellen is, akkor eredményesen fogunk tudni szerepelni
- mondta riporterünknek Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője.
 
A Ferencváros-Budapest Honvéd magyar bajnoki mérkőzés szombaton 19 óra 30 perckor kezdődik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ