Cropped landscape
Sport
Böde döntött a fővárosi rangadón
2019-02-0223:10
Rendkívül kiélezett volt a mérkőzés, végül a Fradi nyert 1-0-ra. A találkozó első félideje nem hozott sok izgalmat, a másodikban viszont felpörögtek az események, a 83. percben pedig Böde Dániel eldöntötte a fővárosi rangadót. 
A MOL Vidi 3 gólos vereségével az volt a kérdés, lesz-e 8 pont a listavezető zöld-fehérek előnye a fehérváriak előtt? Az első játékrészben a Honvéd és a Fradi is veszélyeztetett, gól azonban nem született. A fordulást követően szinte egykapuzott a Ferencváros, előbb Gorriarán lövésénél védett óriásit Gróf, majd Lanzafame ráfordulásánál a kapufa mentette meg a Kispestet. Kis híján aztán mégis a vendégek szereztek vezetést, Danilo készített le Gazdag elé, aki centikkel lőtt a bal alsó sarok mellé. A slusszpoént Böde szolgáltatta, aki a 76. percben Vargát váltotta, a 83.percben pedig megszerezte a mindent eldöntő találatot. 
Pechünkre az ellenfél kapusa, Gróf Dávid is remekül védett, úgyhogy emiatt nem sikerült már korábban vezetést szereznünk, de azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Nagyon örültünk, hogy a Dani betalált, biztos, hogy komoly gátakat szabadít fel ez benne
- értékelt a mérkőzés végén Dibusz Dénes, az FTC kapusa.
 
Az FTC ezzel az 1-0-s sikerrel 8 pontra növelte előnyét a tabellán, a Honvéd pedig november harmadika óta nyeretlen az NBI-ben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ