Cropped landscape
Sport
Döntetlen a magyar BL-rangadón
2019-02-0221:17
A Ferencváros 32-32-es döntetlent játszott Érden a címvédő Győri Audi ETO-val a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A kisalföldiek továbbra is vezetik csoportjukat, míg a Fradi a negyedik helyen áll. 
Magyar rangadó a BL-ben! A két zöld-fehér csapat remek meccset játszott egymással. 8-8-ig fej fej mellett haladtak a felek, 9-8-nál viszont a zöld mezes hazaiak átvették a vezetést, majd megléptek és 15-11-nél a Fradiban első hazai BL-meccsét játszó Klujber góljával néggyel vezettek. A Győr viszont a szünetre 16-15-re felzárkózott.
 
A fordulást követően Háfra vezetésével hamar megléptek a hazaiak néggyel, sőt a 34. percben 21-16-nál már öt volt közte. Az utolsó öt percet mégis 29-29-es döntetlennel kezdték a csapatok. A nagyon izgalmas hajrából végül a Győr jött ki jobban és 32-32-es döntetlenre mentette a meccset.
Örülök annak, hogy egy pontot tudtunk szerezni, ugyanis végig futottunk az eredmény után. Nagyon jól kézilabdázott a Fradi, jobban, mint mi, ezt el kell ismerni, főleg az első félidőben. Talán az volt a szerencsénk, hogy nem bírták és nem volt elég cserelehetőségük, ez hozzátartozik az igazsághoz
- nyilatkozta Danyi Gábor, a Győr vezetőedzője a mérkőzés után az Echo TV-nek.
 
A Fradi legeredményesebb játékosa Klujber Katrin lett, aki első BL-meccsét játszotta hazai pályán a zöld-fehéreknél.
Erre nem gondoltam, hogy ilyen jól fog menni. Persze mindenképpen azt szerettem volna, hogy a legjobban menjen és segítsem a csapatot, de szerintem mindenki odatette magát, és amit tud, azt megmutatta és megcsinálta
- árulta el a fiatal tehetség.
 
Ezzel az eredménnyel a Győr továbbra is vezeti a csoportot, a Ferencváros pedig a negyedik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ