Cropped landscape
Sport
Könnyen nyert a BVSC
2019-02-0215:33
Papírforma győzelem született a férfi vízilabda OB I 11. fordulójának nyitómérkőzésén. A BVSC-Zugló 12-5-re nyert a KSI vendégeként. 
Az első negyedben jól tartotta magát a fehér sapkás házigazda. Bár rendre futnia kellett az eredmény után a KSI-nek, az első nyolc perc végén még csak 3-2-re vezetett a BVSC. A folytatásban viszont rákapcsoltak a vendégek és egy 4-0-ás rohammal megléptek. A félidőben végül 7-3 volt a zuglóiaknak, ráadásul a csapat góljait hét különböző játékos szerezte.

A fordulást követően sem tudott közelebb zárkózni a házigazda, a BVSC viszont érvényesítette a papírformát és 12-5-re megnyerte a találkozót.
Örülök, hogy nem estünk abba a hibába, amibe az ősszel, hogy ott visszakapaszkodott a KSI, mert ott talán picit félvállról vettük a végén. Ez most nem így történt, megyünk tovább
- nyilatkozta Szűcs Levente, a BVSC-Zugló vezetőedzője az Echo TV-nek.
 
A KSI továbbra is pont nélkül áll az A-csoport utolsó helyén, míg a BVSC jelenleg harmadik, de a hátralévő fordulókban bravúrokra is szükség lesz a csapattól, hogy megőrizze felső házi pozícióját.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ