Cropped landscape
Sport
Borsos kiesett, Szintai főtáblás
2019-02-0420:22
Piros Zsombor 6:2, 6:4-re győzte le lengyel ellenfelét, míg Borsos Gábor két szettben kikapott a Hungarian Challenger Open nemzetközi tenisztorna első fordulójában, csakúgy, mint Nagy Péter. Szintai Dávid viszont győzött a verseny selejtezőjében, ezzel életében először lett főtáblás egy challenger-tornán.
Nem kezdett rosszul a sapka nélkül játszó Borsos Gábor, az első adogatójátékát bár nehezen, de hozta. Ám utána zsinórban hat játékot vesztett a nála majdnem 300 hellyel előrébb rangsorolt Miedler ellen. A második játszmában már jobban ment Borsosnak, azonban a meccset végül így is az osztrák nyerte 6:1, 6:4-re. Följutott viszont a főtáblára a selejtezőből a hétvégén a Davis-kupában is bemutatkozó 21 éves Szintai Dávid. Ő az olasz Begát 5:7, 6:4, 7:6-ra verte meg, pedig még nagyon fáradt volt a németországi szereplése miatt.
Játékot nem annyira éreztem, a srácot éreztem, hogy meg lehet verni. De igazából saját magam ellen játszottam ezen a meccsen. Tényleg, a végén el is sírtam magam, annyira kivett ez most mindent belőlem. Soha nem éreztem még ilyet. Nagyon örülök, hogy nyertem
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Szintai.

Szintai élete első főtáblás meccsén ATP-tornán a szerb Danilo Petroviccsal játszik majd. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ