Cropped landscape
Sport
Indiába költözik a világbajnok Sastin Marianna
2019-02-0509:05
Indiába költözik a világbajnok birkózó, Sastin Marianna, akinek férje, edzője Wöller Ákos ott kapott állást. Sastin bízik abban, hogy az idei Európa- és világbajnokságon is eredményesen fog szerepelni, a jövő évi olimpiával viszont még nem foglalkozik. 
Kisfiával, Olivérrel játszik a birkózószőnyegen Sastin Marianna. A világbajnok magyar birkózó márciusban Indiába költözik, ahová követi férjét, edzőjét, Wöller Ákost, aki ott kapott állást. Ott és a válogatott edzőtáborokban készül majd az új idényre. Eredetileg nem indult volna az áprilisi Európa-bajnokságon, de végül ott lesz a bukaresti viadalon, mivel az világranglista pontokat ad.
Ez azért fontos, hogyha az első négyben benne vagyok, akkor kiemelt vagyok a világbajnokságon. Ez azt jelenti, hogy automatikusan táblán van ez a négy ember és egy meccsel kevesebbje van. És ezért az Európa Játékok bánja ezt, mert úgy lett volna, hogy az Európa Játékokon indulok, illetve a világbajnokságon. De most úgy néz ki, hogy az Európa-bajnokságon és a világbajnokságon
– nyilatkozta Sastin Marianna az Echo Tv Jó reggelt! című adásában.
 
Sastin egyelőre nem foglalkozik a 2020-as tokiói olimpiával, azt mondta, mindig csak a következő versenyre koncentrál. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ