Cover
Belföld
Angard: Saját fundamentumával megy szembe a baloldal
2019-02-0621:59
Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek - mondta Gajdics Ottó az ECHO TV Angard című műsorában annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz. Egy olyan ember, aki a hatalomért cserébe szembemegy a korábbi elveivel, nem alkalmas városvezetőnek - jelentette ki a Karc FM főszerkesztője. 
Iszonyatosan kellemetlennek nevezte G. Fodor Gábor Karácsony Gergely Hír TV-s szereplését. A Századvég Alapítvány elnöke elvtelennek tartja a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét. Tulajdonképpen működik, amit az ellenfelei mondanak a baloldali politikáról, hogy pénzért és hatalomért mindenre képesek. Tényleg az ördöggel is cimborálnának, hogy leváltsák Orbánt - fűzte hozzá. G. Fodor szerint ez egy nagyon rögös út, amelyen válaszok kellenek. A válasz azonban felháborító, tarthatatlan és újabb magyarázatot kíván. 

Závecz Tibor úgy látja, nagyon fura helyzetben van a baloldal. Keresi azokat a fogódzókat, amelyekkel föl lehet nőni a politikai erőviszonyok tekintetében a Fideszhez. A Závecz Research alapító-ügyvezetője szerint a baloldal főpolgármester-jelöltje a Jobbik nélkül nem tud nyerni. 
G. Fodor Gábor erre reagálva közölte: nyers haszonelvű szemlélete a politikának, hogy a baloldal képes elfelejteni a Jobbik kínos, nemzeti szocialista hagyományokra hajazó egyébként antiszemita kijelentéseit, amelynek az elutasítása a baloldali politika egyik fundamentuma. 

Tóth Csaba szerint Karácsony Gergely azzal követett el hibát, hogy bement a Hír TV-be. 
A Századvég Alapítvány elnöke megrökönyödését fejezte ki a Republikon Intézet stratégiai igazgatójának magyarázata kapcsán. 
Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek - fogalmazott Gajdics Ottó, a Szabad Föld főszerkesztője. Hozzátette: aki gondolkodik, az a Hír TV-s interjú után belátta, hogy nem szabad egy olyan emberre szavazni, aki szembemegy a saját elveivel, csakhogy nyerjen. Megjegyezte: Karácsony Gergely bohóckodásra való, nem pedig városvezetésre. Az ilyen embert el kell távolítani a közéletből. 
Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ