Cropped landscape
Belföld
Nacsa Lőrinc: A balliberális oldalon már csak a pénz és a hatalom számít
2019-02-0620:15
Önmagában nem nácizmus, ha valaki zsidó származású képviselőket listázna - így reagált Karácsony Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Gyöngyösi Márton korábbi kijelentésére, miszerint listázni kéne származásuk alapján a zsidó képviselőket. Ezzel kapcsolatban Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: ez súlyos antiszemitizmus és ennek hangot is adtunk annak idején.
Nacsa Lőrinc emlékeztetett, hogy akkor az összes parlamenti párt egy közös tüntetésen ítélte el Gyöngyösi Márton kijelentését. Hozzátette: nagy nemzetközi felháborodás is volt, hiszen Rómában a Colosseumot is más színnel világították ki tiltakozásként és Brüsszelben is tiltakozó jegyzékeket adtak át.
Ennek a mosdatása és a történelem utólagos meghamisítása zajlik most.
Tóth Kriszta azon kérdésére, a Jobbik szélsőjobboldali párt vagy néppárt Nacsa Lőrinc kiemelte: a Jobbik egy elvtelen párt. Ezt az elvtelenséget láthatjuk a balliberális oldalon is, talán ezért találnak most egymásra.
A balliberális oldalon most már semmilyen elv nem számít, csak a pénz és a hatalom
- fogalmazott. Hozzátette: pár évvel ezelőtt nem írtak alá MSZP-s DK-s és LMP-s képviselők olyan papírt, melyen már szerepelt jobbikos képviselő aláírása.

Kifejtette: nyári fesztiválokon a Jobbik ifjúsági vezetője nem jöhetett fel a színpadra vagy ha ő fent volt a színpadon a balliberális oldal fiatal vezetői levonultak onnan. Ekkora elszigetelődés volt.
Most teljességgel feladták az elveiket a Jobbikban és a balliberális oldalon is.
Nacsa Lőrinc kiemelte: mindezt azért tették, mert a gyűlölet vezérli őket, hogy leváltsák a kormányt.
Nem Magyarország érdekei szerint cselekszenek, hanem a hatalom megszerzése a céljuk
- tette hozzá.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ