Cropped landscape
Sport
Díjazott a Versenysport Szövetség
2019-02-0722:09
Megvannak az Év Sportolói a nem olimpiai sportágakban. A Nemzeti Versenysport Szövetség kimagasló 2018-as teljesítményük elismeréseképpen díjazta a versenyzőket évértékelő gáláján. 
Látványos produkciókkal tarkított gálán díjazták a 2018-ban kimagasló eredményeket szerző sportolókat. A nem olimpiai sportágakat összefogó Nemzeti Versenysport Szövetség teljesítményük elismeréseképpen 36 sportág 49 versenyzőjét, illetve csapatát jutalmazta évértékelő gáláján. Többek között Senánszky Petra világbajnok uszonyosúszó is elismerést kapott a tavaly elért nemzetközi eredményéért.
Ilyenkor télen azért egy kicsit monotonabb az edzés, meg a felkészülés a nyári versenyekre és ilyenkor annyira jólesik ez a díjazás. Ilyenkor kicsit lendületet tudok nyerni és tényleg energiát tudok ezekből kapni
- mesélte Senánszky Petra.
 
Az egyéni és csapatsportolók mellett a sportvezetők munkáját is elismerték. Idén Járosi Péter, a Magyar Sárkányhajó Szövetség elnöke, valamint Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke vehetett át díjat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ