Cropped landscape
Sport
Gombos Norbert is kiesett
2019-02-0716:33
Tenisz
A nyolcaddöntővel folytatódott a program a budapesti BOK-csarnokban zajló férfi Challenger-tenisztornán. Már szlovák színekben sincs magyar induló, hiszen Gombos Norbert két játszmában 6:3, 6:4-es vereséget szenvedett az olasz Marcorától. 
A piros felsőben játszó Gombos Norbert jobb egymás elleni mérlegüknek köszönhetően esélyesként várta a Roberto Marcora elleni összecsapást. Az olasz játékos azonban már a mérkőzés elején brékelőnybe került. Gombosnak innen még sikerült visszajönnie 3:3-ra, de ezután elkezdett hibázni és végül 6:3-ra a szettet is elveszítette.
Az első szettben könnyű hibákat csináltam. Az ellenfélnek nem kellett volna semmi extra jó játékot mutatni, csak visszadobni a labdát és nem nagyon éreztem a labdát sajnos
- nyilatkozta Gombos Norbert.
 
A második játszma is hasonlóan alakult, a szlovák színekben induló teniszező még itt is visszaküzdötte magát, de 3:3 után ismét hátrányba került. Marcora végül egy ásszal lezárta az adogatójátékát és 6:3, 6:4-re megnyerte a mérkőzést, így bejutott a negyeddöntőbe.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ